RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Топ-пропагандистку Путіна спіймали на брехні з приводу обшуків офісу "РИА Новости" в Києві

Головний редактор російського пропагандистського телеканалу "Russia Today" Маргарита Симоньян осоромилася із заявою про обшуки в офісі "РИА Новости Украина" в Києві.

Свої заяви пропагандистка публікувала в Twitter.

Відзначається, що раніше Симоньян писала про обшуки: "Київ вирішив помститися нам за Кримський міст. Увірвалися в наш офіс, співробітники не виходять на зв'язок, сайт не оновлюється, телефони заблоковані".

Однак, пізніше вона виправдалася, що офіс "РИА Новости Украина" юридично не пов'язаний з Russia Today.

"Ресурс з нами юридично не пов'язаний, але є нашим інформаційним партнером. Що там сталося або відбувається - точно не знаємо. Сайт не заблокований, але годину не оновлюється", - написала Симоньян.

"Ніколи ще Штірліц не був такий близький до провалу...", - прокоментував слова пропагандистки журналіст Антон Комаров.

"Це фіаско братан", "Навіщо вам знати, якщо це не має до вас відношення?", "Ми з ними юридично не пов'язані, але пищиш як портова хв**а", "Ви вже там розберіться з "вашим - не вашим" і не брешіть на порожньому місці", "Українська Служба безпеки нарешті почала розбиратися з цим "осиним гніздом", - додали користувачі в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", СБУ затримала главу "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського, який в 2014 році був нагороджений орденом РФ за пропаганду в Криму і звинувачується в зраді.