RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Сумській області вандал поглумився над сімома прапорами України

У Ромнах п'яний чоловік зламав в центрі міста сім державних прапорів.

Про це повідомляє прес-служба поліції Сумської області.

"Повідомлення про те, що невідомий чоловік у центрі Ромен ламає державні прапори, встановлені біля пам'ятника Тараса Шевченка, до чергової частини місцевого райвідділу надійшло близько опівночі. Співробітники поліції негайно виїхали на виклик, проте зловмисник вже встиг покинути місце події. Провівши ряд розшукових заходів, правоохоронці вже на наступний день з'ясували його особистість - це виявився раніше неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів 36-річний місцевий житель. Чоловіка знайшли і опитали. Він не виключає причетність до спотворення державних прапорів", - йдеться в повідомленні.

Як пізніше пояснив злочинець, будучи п'яним, повертався пізно вночі додому, і по дорозі погляд у нього впав на прапори, встановлені до травневих свят. Він виламав прапори з підставок і кинув їх на асфальт, після чого спокійно попрямував додому.

Злочинцеві загрожує штраф або до 6 місяців арешту, або до 3-х років ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 20 квітня, в окупованому бойовиками незаконних збройних формувань Донецьку невідомі вивісили синьо-жовтий і червоно-чорний прапори.