RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Бойовики ДНР осоромилися з фото загиблої на Донбасі "мирної" жительки

Бойовики угруповання ДНР осоромилися з даними про смерть "мирної мешканки", яка загинула нібито внаслідок обстрілів української армії.

Про це на своїй сторінці в Twitter написав відомий український журналіст і блогер Денис Казанський.

Відзначається, що сепаратистські ресурси інформували про смерть "мирної мешканки" Олени Воронченко 1983 року народження. При цьому, на фото видно, що тіло загиблої одягнене в камуфляж.

"Наступного разу, коли будете вкидати фейк про вбиту "мирну жительку", хоча б не виставляйте фотографію її мертвого тіла в камуфляжі. Ну не можна ж бути такими ідіотами. Цікаво, скільки ще подібних "мирних жертв" навісили на "криваву хунту"?", - поцікавився Казанський.

"Радити ватнику же не бути ідіотом, це як радити алкоголіку приймати вітаміни замість синьки", "Це просто мирна ополченка, яка невинно обстрілювала позиції ЗСУ, а коли хунта раптово дала відповідь, то терористка не чекала такої підстави і загинула!.. і стала мирною-премирною!", "Та рибалила в камуфляжі. Пляж, гребля, ніч...", "Так, там всі мирні жителі - прості шахтарі. Іноді вони з бурятськими або кавказькими обличчями, але це нічого. Буває", "Мертва, значить вже мирна", "35 років - молода дівчина", - прокоментували фейк бойовиків в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розповіли про загибель на Донбасі бойовика з російського Єкатеринбурга.