RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

В Дніпрі вночі прогримів вибух в кафе: перші подробиці і фото з місця подій

Вночі у неділю, 20 травня, в одному з кафе Дніпра прогримів вибух. Співробітники ДСНС припускають, що вибухнула граната.

Про це повідомляє "Інформатор".

Вибух стався близько 00:17, на вулиці Гулі Корольової, в кафе "Алладін", яке розташоване всередині двору. У цей момент в кафе відпочивали відвідувачі. Вони розповіли, що відразу після вибуху був виразний запах пороху. Те ж саме сказали і жителі району, які відпочивали неподалік.

Вибух був біля дверей, які перебували в іншому кінці кафе. Від вибуху розбилися вікна, уламки від яких полетіли в приміщення.

Співробітники ДСНС на місці події припустили, що вибух міг бути через гранату. На сайті ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області зазначено, що причиною було "невідомий вибуховий пристрій".

"Дивно. Ворогів у мене немає. Пару хвилин тому поливав біля того вікна дерево і нічого підозрілого не бачив", - дивується власник кафе.

Постраждалих в результаті вибуху немає.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в ніч на суботу, 19 травня, у двір депутата Ізмаїльської районної ради, голови районної організації партії БПП Олександра Петкова кинули гранату.