RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Українські війська зазнали серйозних втрат на Донбасі: подробиці бою

В зоні бойових дій на Донбасі в бою з диверсійною групою бойовиків загинуло двоє українських військових, ще четверо отримали поранення.

Про це повідомили в прес-центрі 24-ї бригади імені короля Данила на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що в понеділок, 21 травня, близько 5 ранку, на південній околиці недавно звільненого силами ЗСУ села Південне була виявлена ДРГ противника в кількості до 10 чоловік.

"Протидиверсійний резерв бригади висунувся на перехоплення ДРГ, зупинивши її просування і відкинувши ворога від позицій захисників України. В результаті зіткнення ворог зазнав значних втрат і, прикриваючись шквальним мінометним вогнем своїх батарей, змушений був відійти", - йдеться в повідомленні.

У той же час в прес-службі бригади відзначили, що в результаті зіткнення загинули двоє українських військових.

"Один з них (із загиблих) - командир протидиверсійної групи Андрій Маслов. Він, як заступник очолив підрозділ після загибелі Володимира Майбороди, продовживши традиції цього підрозділу. Осколкові поранення отримали також 4 військовослужбовців, які зараз знаходяться в госпіталі, де їм надається кваліфікована медична допомога ", - додали в прес-центрі бригади.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що українські війська взяли під контроль селище Південне неподалік від окупованої Горлівки.