RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В поліції розкрили деталі стрілянини на Гідропарку в Києві і показали нові фото

В ході бійки зі стріляниною, що сталася в Києві біля станції метро "Гідропарк", постраждало двоє осіб, у одного з них вогнепальне поранення голови.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Відзначається, що в поліцію о пів на шосту ранку понеділка, 20 травня, надійшло повідомлення про те, що на території Гідропарку відбувається бійка між двома невідомими. На місце негайно виїхали автопатрулі та слідчо-оперативна група районного та головного управлінь поліції.

Як розповів начальник слідчого відділу Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник, правоохоронці оглянули місце події і поспілкувалися з лікарями, які надавали потерпілому, який отримав вогнепальне поранення, першу допомогу. А патрульні поліцейські неподалік від місця події виявили того, хто стріляв.

"Попередньо ми встановили, що між двома відвідувачами кафе стався конфлікт, який переріс у бійку. В результаті одного з опонентів склянкою розбили голову, інший отримав сліпе вогнепальне поранення голови і руки. Обидва постраждалих зараз перебувають у лікарні", - додав Андрій Пасічник.

З місця події правоохоронці вилучили предмети, схожі на пістолет "Форт 12Р" і гільзи, які направили на експертизу. Даний факт зареєстрований в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", увечері, 10 травня, на вулиці Академіка Булаховського в Києві невідомий в ході конфлікту двічі вистрілив в живіт своєму 25-річному опоненту, через що той помер.