RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Бойовики несуть серйозні втрати: військовий експерт розповів про бої під Горлівкою

Українські військовослужбовці взяли в півкільце Горлівку Донецької області, через що розв'язалися бої з бойовиками ДНР, внаслідок яких терористи несуть великі втрати.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав військовий експерт Олексій Арестович.

Відзначається, що на даний момент всі основні маршрути забезпечення бойовиків ДНР в районі Горлівки знаходяться в зоні вогневого контролю ЗСУ.

"Ворогові стає сильно бо-бо їздити вантажівочками туди-сюди. Горді великороси, звичайно, потерпіти цього не можуть, і відчайдушно лізуть відбивати взад. Ось ці спроби відбивання, ЗСУ зараз і розстрілюють методично", - пояснив Арестович.

"Росіяни потрапили в правильну ситуативну пастку і тепер їх дії продиктовані нашими рішеннями, втрати великі, а ситуація для них істотно погіршується, - підкреслив військовий експерт. - Хороший тамада у нас там і конкурси цікаві. А Горлівка - ключ до всього фронту, бо розвалює "ДНР" і "ЛНР" навпіл. Все це чому? ООС - не АТО. Правильно яхту назвали, правильно попливла".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в районі Південного під Горлівкою сталася велика сутичка бойовиків і українських військових, внаслідок чого два бійця ЗСУ загинули.