RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Підрив військовим гранати на Прикарпатті: нові подробиці і відео з місця НП

У мережі показали відео, відзняте очевидцями через кілька секунд після підрива військовим гранати на Прикарпатті, в результаті чого поранення отримали дев'ять осіб.

Відео опубліковано на YouTube.

На кадрах видно, що вибух був настільки сильним, що людей, які опинилися в епіцентрі вибуху розкидало в різні боки. Так, один з них лежить в калюжі крові. Йому намагаються надати першу домедичну допомогу. Осколками побитий і автомобіль, припаркований в мінімальної близькості від місця інциденту.

Як передає видання Фіртка, зараз у затриманого взяли кров на експертизу. Але імовірно, він був п'яний.

"Це граната, яка використовується ЗСУ для оборони. Її оболонка складається з чавуну, тому, коли вона розривається, це призводить до травм великої кількості людей, - передає видання слова начальника кримінальної поліції ГУНП в Івано-Франківській області полковника поліції Ігоря Бабюка. - Це просто чудо. Якщо там дійсно була граната Ф-1, то там повинно було бути дев'ять трупів. Ще під питанням, чи буде жити потерпілий, який зараз в реанімації".

Як повідомляв "Апостроф", в понеділок, 12 лютого, в селі Нові Петрівці Київської області в житловому будинку вибухнула граната, в результаті чого троє людей постраждали.