RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В Одесі напали на відомого активіста, той відповів: опубліковано відео

Пізно ввечері, 24 травня, в Одесі напали і поранили екс-главу місцевого осередку "Правого сектора" Сергія Стерненка, який, захищаючись смертельно поранив одного з нападників.

Про це повідомив сам активіст на своїй сторінці в Facebook, а потім взагалі видалив пост, але відео нападу з'явилося на YouTube.

На кадрах видно, що у самого Стеренка сильно розрізана рука, з якої фонтаном б'є кров і травма голови. У нападника, по всій видимості, досить важке проникаюче поранення. На кадрах видно внутрішні органи. Під час зйомок відео він помер.

Відомо, що нападників було двоє. Одному вдалося втекти. На активіста напали у дворі власного будинку. Тут же в нього стріляли в минулий раз. За час зйомки відео, а це близько десяти хвилин, поліція так і не приїхала на місце НП. Ніхто з місцевих жителів не впізнав нападника.

"Це третій напад за три місяці", - каже на відео активіст.

Як повідомляв "Апостроф", 1 травня Сергія Стерненка намагалися вбити пострілом в голову. А перший напад на активіста стався 7 лютого. Тоді він також отримав травму голови і поранення руки. Напади на себе активіст пов'язує з громадською діяльністю.