RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Напад на Стерненка: стало відомо про тривожний момент в розслідуванні

Нещодавно побитий нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм розповів, що в справі про напад на одеського активіста Сергія Стерненка досі немає ні затриманих, ні підозрюваних.

Про це депутат повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"У справі є моменти, які відверто турбують. По-перше, після трьох замахів Сергій лежить без охорони. По-друге, пройшло три дні з моменту інциденту і в справі досі немає ні підозрюваних, ні затриманих. Другий нападник відпущений на свободу в статусі свідка і теоретично в будь-який момент може сховатися від слідства. Не винесли підозри і самому Сергію. І по-третє, не секрет, що у Сергія є особистий конфлікт з главою поліції і прокурором Одеської області. Ці факти зобов'язують поліцію бути максимально прозорою в своїх діях", - написав він.

Крім того, за словами Найєма, завтра (27 травня, - прим. ред.) Стерненку будуть робити ще одну операцію на руці.

"Побував в лікарні у Стерненка. Виглядає він, м'яко кажучи, погано. Йому вже зробили одну операцію на руці, і завтра будуть робити ще одну. За словами лікарів, у нього пошкоджені вени, сухожилля, і зачеплений нерв", - уточнив депутат.

Крім того, сам постраждалий активіст виклав на своїй сторінці в Facebook відео, за яким можна судити про його стан.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що правоохоронці відпустили одного з фігурантів нападу на активіста Сергія Стерненка в Одесі.