RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Хаос і істерика: стало відомо, як бойовики ДНР реагують на оточення Горлівки українськими військами

Недавнє просування українських військ в так званій "сірій зоні" на лінії зіткнення на Донбасі викликало паніку і хаос в штабах бойовиків так званої "ДНР".

Про це "Апострофу" розповів нардеп Дмитро Тимчук.

За його словами, ті дії, які здійснюють ЗСУ, навряд чи можна розцінювати як грубі порушення Мінських домовленостей.

"Чи будуть сили ООС і далі діяти на звільнення територій у сірій зоні та на окремих окупованих ділянках? Я не готовий сказати, якою є воля військово-політичного керівництва на найвищому рівні. Але ті дії, які здійснюють сили ООС у сірій зоні, - тут не доводиться говорити про якісь грубі порушення Мінських домовленостей. Як триватиме цей процес? Це знають тільки у Генштабі", - зазначив Тимчук.

Також, за його словами, на даний момент українські війська фактично оточують Горлівку і Докучаєвськ, що викликає бурхливу реакцію у бойовиків.

"Що ми зараз бачимо взагалі, якщо подивитися на мапу в районі того ж Докучаєвська, тієї ж Горлівки? ЗСУ оточують з трьох боків дуже важливі для бойовиків населені пункти. З того боку ми бачимо хаос, істерику на всіх рівнях - не тільки на рівні рядових бойовиків, але і у штабах 1-го "армійського корпусу ДНР", - говорить нардеп.

Детальніше про загострення війни на Донбасі і перспективи конфлікту читайте в матеріалі "Апострофа": ЗСУ оточують з трьох сторін важливі міста на Донбасі: у бойовиків ДНР істерика.