RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Києві розгорівся скандал через п'яних медиків у лікарні: опубліковано відео

У Києві розгорівся скандал навколо лікарів чергової зміни хірургічного відділення лікарні №4 Солом'янського району Києва, які перебували на робочому місці в стані алкогольного сп'яніння.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє dtp.kiev.ua, публікуючи відповідне відео.

Так, за словами матері дівчини, яку госпіталізували в медустанову з кровотечею, виявилося, що медики не готові надати допомогу пацієнтці.

Вона розповіла, що попросила лікаря одягти рукавички, на що їй жорстко відповіли: "Пішла геть звідси". Потім прийшов ще один п'яний лікар, який, за твердженнями жінки, навіть не зміг сісти в крісло. Весь цей час лікарі нібито нецензурно висловлювалися.

Уточнюється, що на місце інциденту викликали співробітників поліції, проте лікарі відмовилися проходити тест на алкоголь і підписувати протокол.

Після розмови з поліцією, медики продовжили приймати пацієнтів. При цьому керівництво лікарні відмовилося коментувати ситуацію до з'ясування обставин.

Як повідомляв "Апостроф", лікар-педіатр львівської обласної дитячої лікарні "Охматдит", яка перебувала на робочому місці в нетверезому стані, була звільнена.