RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Стало відомо про дивний інцидент з неадекватною "сім'єю" і водієм у Києві: опубліковано фото

У вівторок, 29 травня, в Києві стався дивний інцидент з неадекватною "сім'єю", водієм і поліцією.

Про це йдеться на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Відзначається, що інцидент трапився на вулиці Григоренка.

"Вчора ввечері відбулася якась незрозуміла дичина. Іншими словами я це просто не можу назвати. Заїхав я у справах на Григоренка, від'їжджаючи, відкрив багажник, склав речі, і тут у машину вскочив ось цей незрозумілий дід з дитиною! На запитання, хто він, і прохання вийти, він почав щось невиразне кричати, з матами, був явно агресивний. П'яний. Паралельно поруч з машиною з'явилася якась жінка (як потім з'ясувалося, звати її Олена) з битою (бита опинилася під машиною по приїзду поліції) і теж сіла в машину. Що робити в такій ситуації?" - зазначив водій.

Він додав, що викликав на місце події поліцію, яка намагалися вмовити цих людей залишити транспортний засіб.

"У підсумку, дід з дитиною вийшов сам, а жінку витягнули силою. Було три екіпажі поліції. Зібрався величезний натовп людей. Машину в результаті віддали, написав заяву на цих людей. Що це була за дичина? Помилилися? Шахрайство? Навіщо дитина? Навіщо бита? Підкажіть, може хто стикався з подібним? Багато запитань, а відповіді немає", - написав чоловік.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві нетверезий чоловік спробував перебігти проспект Перемоги і був збитий автомобілем.