RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Бойовики зосередили сотню танків поблизу окупованого Луганська

Безпілотник спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксував майже 100 танків бойовиків поблизу окупованого міста Луганськ.

Про це повідомляє Ліга.net.

Так, 34 танки (невстановленого типу) перебували біля населеного пункту Круглик, що в 31 кілометрі на північний захід від Луганська, 19 танків (невстановленого типу), вісім самохідних артилерійських знарядь (або гаубиць) і 24 буксируваних міномета (або гаубиці) в районі Мирного, 13 танків (невстановленого типу) неподалік від Шимшинівки (27 км на північний захід від Луганська), вісім танків (невстановленого типу) і сім буксируваних мінометів (або гаубиць) близько Міусинська, а також 24 танки (невстановленого типу) і чотири зенітні ракетних комплекси (невстановленого типу) біля Бугаївки (37 км на північний захід від Луганська).

Приблизно в 6 кілометрах від Міусинська безпілотники зафіксували сім РСЗО БМ-21 Град і ще шість таких же комплексів - в Мирному, що в 28 кілометрах на північний захід від Луганська.

Раніше повідомлялося, що поблизу Петровського (Старобешівський район, Донецька область) в трьохстах метрах від патруля СММ ОБСЄ стався вибух.

Також читайте матеріал "Апострофа": Дві причини загострення війни на Донбасі: чого хоче Путін.