RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Під Вінницею ветерана АТО жорстоко побили і змушували рити собі могилу: фото, відео і всі подробиці НП

У Вінницькій області жорстоко побили ветерана антитерористичної операції (АТО) на Донбасі Олександра Дяка.

Про це повідомляє місцеве видання kazatin.com.

Відзначається, що чоловік тільки повернувся з полігону після перепідготовки з підвищення боєготовності і погоджувався на будь-яку оплачувану роботу. Проживав він в Іванківцях.

Так, двоє місцевих жителів запропонували йому попрацювати на новобудові в селі Сигна за 200 гривень у день. За перший день він отримав оплату, у другій його по-звірячому побили, катували, залякували, волокли без свідомості за ноги по землі, накидали на шию петлю, змушували копати собі яму.

"Все це проводилося під морально-психологічним тиском, під гаслом "Не вбили тебе в АТО, доб'ємо ми". Звернувся в поліцію через пару днів. Правоохоронці заяву прийняли", - йдеться в матеріалі.

Як уточнюють "Факти", в поліції підтвердили, що Дяка насправді побили.

"Відкрито кримінальне провадження за статтею "Легкі тілесні ушкодження". Суд постановив відправити потерпілого на експертизу, після проходження якої ми зможемо говорити про кваліфікацію злочину", - заявила тимчасово виконуюча обов'язки начальника прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Ірина Добровольська.

Фото: kazatin.com

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Коростень Житомирської області був убитий ветеран антитерористичної операції на Донбасі.