RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Дров не вистачить: у мережі висміяли слова Путіна про місію на Венеру

Користувачі інтернету висміяли заяву президента Російської Федерації Володимира Путіна, яка прозвучала під час "Прямої лінії" в четвер, 7 червня, про місію на Венеру.

Про це пишуть у Twitter.

"Освоєння космічного простору, космічні технології надзвичайно важливі для будь-якої країни, а вже тим більше для нашої, яка має в цій сфері значні, може бути, навіть унікальні компетенції... Американські вчені і наші разом працюють, думають про вивчення далекого космосу, в тому числі таких планет, як Венера", - заявив Путін.

"А дров у Росії вистачить до Венери?", "Кокаїну вистачить", "На ваті полетять, цього добра в РФ, як гуталіну", "Бл***, він бачив Венеру? Яке в ж*пу" освоєння "?" , "Дід зовсім поганий став", "Пора там кукурудзу посіяти", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", під час "Прямої лінії" Путін заявив, що спроба наступу Збройних сил України на Донбасі буде мати "дуже важкі наслідки для української державності".

У той же час у мережі висміяли слова Путіна, який висловив надію, що збірна Росії зуміє проявити себе на домашньому Чемпіонаті світу з футболу.

Так, збірній Росії на домашньому Чемпіонаті світу належить зіграти в одній групі зі збірними Саудівської Аравії, Єгипту та Уругваю.