RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Одесою п'яний водій пограбував магазин і влаштував "перегони" з поліцією: опубліковано відео

У середу, 6 червня, в Одеській області нетверезий водій пограбував магазин, після чого влаштував "перегони" з поліцією, намагаючись втекти з місця злочину.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба патрульної поліції в області.

Відзначається, що про невідомого, який виніс з магазину кілька пляшок елітного алкоголю і тютюнові вироби, в поліцію повідомив працівник АЗС. Зловмисника наздогнали відразу три екіпажі правоохоронців, але він відмовився зупинятися.

Намагаючись відірватися від поліції, водій кидався скляними пляшками та іншими сторонніми предметами, чим заподіяв механічні пошкодження службовому автомобілю патрульних.

"Автомобіль Volkswagen Golf був зупинений на 300-му км автодороги "Київ-Одеса": патрульні попередили водія про можливість застосування вогнепальної зброї, після чого він зупинив свій транспортний засіб", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що на порушника складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування в стані сп'яніння) та ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку).

Крім того, було встановлено, що 35-річний водій причетний до скоєння ряду інших правопорушень.

Як повідомляв "Апостроф", раніше брата винуватиці смертельної ДТП у Харкові Олени Зайцевої Василя Зайцева спіймали п'яним за кермом.