RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Начальник впав у запій і буйство: стало відомо про великі втрати в одній з банд бойовиків на Донбасі

Ватажок однієї з банд проросійських бойовиків на Донбасі "впав в запій і буйство" через великі втрати особового складу.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав український волонтер Роман Доник.

Відзначається, що за останні кілька тижнів в "9 ошмп морської піхоти" зафіксували втрати на рівні в близько 10 убитих і 30-ти поранених.

"І всі втрати якісь дивні. Ось начебто не по дурості, не по п'яні, а вбивають. І якось зачастили сильно з цією справою ЗСУшники", - пояснив волонтер.

За його словами, російські куратори "дали по мізках" так званому "начальнику штабу" банди, після чого той став шукати зрадників серед підлеглих бойовиків.

"Впав цей "начальник штабу" в запій і буйство. Шукає зрадників і тих, хто зливає інформацію. Не віриться йому, що це звичайні збіги. Побив по п'яні свого заступника і ще двох штабних офіцерів. Посадив їх під замок. Повибивав двері в кабінетах і перерив все. Не знайшов доказів зради. Повернувся до побитих і відстріляв над головою свого заступника магазин з пістолета. Каже - все одно знайду і викрию", - написав Доник.

У той же час, попереднього ватажка "9 ошмп морської піхоти" в кінці 2017 року було усунуто і відправлено під слідство.

"Гей, чувак, не зупиняйся. Шукай далі. Ми стежимо за тобою. Ми поруч", - додав волонтер.

Варто зауважити, що інший волонтер, Серж Марко, додав в коментарях: "Вчора + один 200 у них і накрили БТР. Стоїть згорілий зараз БТР під Комінтерновим. Так що нехай шукає швидше, рахунок зростає".

"Може цей застрелиться", "Але спочатку нехай викриє і перестріляє побільше зрадників", "Навіщо над головою? Нехай в голову стріляє - і їм, і собі", "Горілки, патронів і грамоту Яроша цьому ахфіцеру!", - додали в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли бойовика так званої ДНР, якого викрили в неадекватній поведінці.