RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Немає ні бинта, ні йоду: мережу обурив інцидент у дитячій лікарні Дніпра

Користувачів інтернету обурив інцидент у дитячій лікарні Дніпра, де, як виявилося, немає найнеобхіднішого для надання першої допомоги пацієнтам.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістила Ірина Черниш.

"Не хотіла писати, тому що надто особисте. Але потім подумала, що це жахлива, ганебна дикість і про неї повинні знати!" - зазначила вона.

За словами жінки, її дитина розпорола собі ногу гілкою. Рана була неглибока, але довга. Довелося терміново їхати в лікарню.

"Так ось. Уявіть картину. В операційній дуже несамовито кричить ваш малюк. Виходить лікар і заявляє, що треба "зашивати". Кличе вас у кабінет і пише список препаратів, які треба купити, щоб провести маніпуляцію. На мій коментар про те, що в лікарні повинні бути препарати, лікар відправляє мене "на стенд із залишками". "Добре, давайте швидше починайте, я зараз все куплю", - кажу я в розгубленості.... "А чим я вам почну, якщо нічого немає?", - ставить запитання мені лікар-травматології", - розповіла жінка

Вона додала, що виявилося, що в лікарні немає бинта, йоду, шприца і місцевого наркозу.

"Тільки уявіть, у цілодобовому травматологічному відділення дитячої лікарні немає бинтів і йоду! Хоча, як виявилося, бинтів на цю дату було більше 8 тис. у лікарні, а шприців майже 4 тис.! А в відділенні - "0"... Це неймовірна дикість, від якої мене трясло не менше, ніж від самої ситуації з травмою", - підкреслила Черниш.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Броварах Київської області у відділенні дитячої лікарні обвалилася цегляна кладка.