RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Скандальне побиття військових в Маріуполі: у поліції розповіли про затриманих

Поліція затримала двох чоловіків, які побили прикордонників в кафе Маріуполя за те, що, за версією постраждалих, ті попросили меню українською мовою.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

Встановлено, що до побиття жінки-офіцера і підполковника Державної прикордонної служби причетні двоє чоловіків 1999 року народження, які проходили стажування в службі охорони закладу.

Підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлюються інші учасники конфлікту.

Їм інкримінується ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України ( "Хуліганство, вчинене групою осіб"). Підозрюваним загрожує до 5 років обмеження волі або до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 18 червня в одному з кафе Маріуполя Донецької області в результаті конфлікту між групою відвідувачів і охороною закладу 34-річний прикордонник отримав перелом нижньої щелепи, а 30-річна прес-офіцер Донецького прикордонного загону - легкі тілесні ушкодження.

За словами постраждалих, їх побили за те, що вони попросили меню українською мовою. Представники кафе повідомили, що конфлікт стався через агресивну поведінку і нецензурну лайку відвідувачів.