RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В мережі повідомили про ліквідацію українськими військовими кадрових офіцерів РФ на Донбасі: фото

Українським військовим вдалося ліквідувати двох офіцерів ЗС РФ, які прибули на Донбас командувати підрозділами бойовиків.

Про це повідомляється на Facebook сторінці "Повернись живим".

Операція була проведена зусиллями бійців "української третьої сили", в районі окупованого селища Пікузи (Комінтернове) Донецької області.

Як стверджується в повідомленні, ліквідовані офіцери командували підрозділами так званого "1-го Армійського Корпусу ДНР".

"Про зустріч Джорждика і Мєткі стало відомо завдяки інформаторам, які завчасно надали дані спеціальним бійцям. Метою зустрічі були прості хвастощі одного з терористів, який запросив друга до себе, щоб показати, який новенький БТР йому привезли з Росії. Але новенький БТР, біля якого відбулась зустріч, завдяки зусиллям бійців української третьої сили, рапотово вибухнув. Неподалік вибухнули і старенькі Жигулі, на яких приїхав командир роти батальйону Джорждика з позивним Медвідь. За підтвердженними даними, Медвідь загинув на місці", - розповідають волонтери.

Крім втрат в живій силі, бойовики втратили по два БТР і БМП, а також кілька "Уралів".

Нагадаємо, не так давно "Апостроф" повідомляв, що в зоні бойових дій ліквідували бойовика так званої Донецької народної республіки ( "ДНР") Станіслава Цируліка з позивним "Теплий".