RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У мережі повідомили про дивний "напад" на ромів у Києві: всі подробиці історії

В інтернеті з'явилася інформація про напад на табір ромів у лісі біля станції метро "Академмістечко" в Києві, але в поліції спростовують як факт існування там табору, так і атаку на нього.

Інформацію про нібито напад на ромів оприлюднив Telegram-канал організації "Немезида".

Так, в повідомленні йшлося про те, що активісти організації влаштували ромам попереджувальний візит із "вибуховими і гарячими подарунками".

"Нам вдалося налякати шкідників і знищити кілька наметів, біля яких ми знайшли гори шприців, пляшок з-під алкоголю і медпрепаратів. Звичайно, в цьому таборі-смітнику розібратися важко, але зрозуміло, що за циганськими перевагами наркотики і їх поширення були одним з головних способів заробітку", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що через проблеми з камерою і законом активісти не хочуть публікувати всі докази атаки на табір.

У той же час заступниця начальника відділу комунікації поліції Києва Яна Семенюк запевнила, що правоохоронці не отримували повідомлень ні від місцевих жителів, ні від нібито постраждалих про погром табору, зазначає ТСН.

Крім того, в поліції заперечують, що на зазначеній локації взагалі були якісь циганські поселення.

Варто відзначити, що "Немезида" позиціонує себе як ультраправа організація, яка веде боротьбу з нібито "ліберальною пропагандою західного світу" і "антисоціальними елементами".

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися несподівані подробиці по смертельному нападу на ромів у Львові.