RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

З'явилися фото і подробиці про трьох бійців ЗСУ, які загинули на Донбасі

Серед загиблих на Донбасі 27 червня від обстрілу бойовиків бійців ВСУ було двоє уродженців Дніпропетровської області і один солдат з Харківської області.

Про це повідомляється на Facebook сторінці 93-ї окремої механізованої бригади.

Як зазначається, троє бійців отримали поранення несумісні з життям в результаті обстрілу українських позицій з заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів і артилерії.

"35-річний солдат Олександр Борисович Холін із міста Вовчанськ Харківської області захищав Україну у складі 93-ї бригади з квітня 2016 року. Ветеран бойових дій на Луганщині (Кримське) і на Донецькому напрямку. Вдома Олександра не дочекалася з війни дружина Янина. Солдату Володимиру Володимировичу Дьяченку в цьому році виповнилося 50. У селі Семенівка Томаківського району Дніпропетровської області у полеглого воїна залишився син Руслан. З Дніпропетровщини був родом і третій загиблий - солдат Дмитро Васильович Петрушенко 1971 року народження. Його поховає власний батько...", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 27 червня, після обстрілу бойовиків незаконних збройних формувань, українська артилерія завдала удару у відповідь, в результаті якого сепаратисти зазнали важких втрат.