RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вмирав в калюжі крові: стало відомо про вбивство сина екс-депутата Ради

Убили старшого сина голови Парламентського клубу, депутата Верховної ради України III скликання Олександра Ржавського Дмитра.

Про це сам політик написав на своїй сторінці в Facebook.

"Його вбили страшним варварським способом. Він вмирав днем в калюжі крові на бетонній підлозі свого виробничого складу наодинці зі своїм убивцею. Він сам його привіз туди, як він думав, для розмови, сподіваючись, що своя територія буде якоюсь гарантією, що висловлені погрози тільки слова", - розповів про трагедію Ржавський.

Політик пояснив, що буквально за кілька днів до вбивства його син супроводжував його в діловій поїздці в Монако, на лазурне узбережжя Франції.

"Ми ходили по березі моря, годинами сиділи в прибережних кафе і говорили, говорили... В наших розмовах про життя і сім'ю, несподівано виявилося багато філософського, яке сьогодні стало певним прогнозом. Як виявилося, ці чотири дні були нашим прощанням...", - написав він.

"Співчуваю Вам, прочитала Ваш пост, - мороз по шкірі... така біль, горе!", "Мої співчуття... Дмитро чудова і гідна людина...", "Прийміть співчуття. Це дуже страшно - розуміти, що більше ніколи не буде того, що було ще вчора...", - підтримали політика в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці червня в окупованому Росією Криму по-звірячому вбили 33-річну кримську татарку з восьмирічним сином.