RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Танки їздять, як маршрутки: з'явилася сумна розповідь про життя на окупованому Донбасі

В окупованому бойовиками незаконних збройних формувань селі Луганське на Донбасі танки їздять, як маршрутки, а терористи влаштовують стрілянину прямо біля будинків мирних жителів.

Про це в своєму блозі на "Обозревателе" розповів Фашик Донецький.

Так, село перебуває під контролем бойовиків так званої Луганської народної республіки ("ЛНР") з березня 2015 року, до цього часу населений пункт був "сірою зоною".

"На в'їзді в село Луганське стоїть блок-пост. На блок-посту стоять хто? Іхтамнети невидимі... Шманають росіяни всіх приїжджих в село мало не до трусів, міномет у задній кишені у мене не знайшли, хоча ну дуже хотіли", - зазначив блогер.

Він уточнив, що поля навколо села заміновані, висять відповідні таблички.

У Луганському живе 180 школярів і 500 дорослих. До війни жило 2500 тис. осіб. З так званих дорослих абсолютна більшість - це люди похилого віку, яким нікуди подітися.

"Цивільні жителі села Луганське ну дуже раді, що захищають від гей-парадів танками: танки приїхали, відстрілялися від житлових будинків, поїхали. Прилетіла отвєтка із зірки смерті, російські журналісти приїхали, зняли сюжетик про звірства хунти, поїхали. Су*а, не життя, а казка..."- зазначив Фашик Донецький.

За словами блогера, місцеві жителі обурені, що бойовики використовують їх як "живий щит" під час обстрілів і навіть писали скарги.

У селі немає лікарні, постійні проблеми з електрикою і мобільним зв'язком.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися свіжі сумні фото окупованого Донбасу.