RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Помстилася: в Дніпрі жінка влаштувала незвичайне ДТП

В середу, 3-го липня, в Дніпрі сталося ДТП, яке, за попередньою інформацією скоїла жінка, щоб помститися своєму чоловікові за невірність.

Про це повідомляє Інформатор.

Аварія сталася ввечері, близько 23:00, на Набережній Заводській. Зіткнулися два легкових автомобіля Mercedes і Chervrolet.

За словами поліцейських, обидва автомобілі їхали по Набережній з боку центру. Коли на перехресті з вулицею Павлова кросовер почав розвертатися на червоний сигнал світлофора, йому в бік "влетів" Chevrolet.

Як розповіли очевидці, попередньо, Chevrolet нібито спеціально в'їхав в кросовер. Виявилося, що за кермом Chevrolet сиділа дружина водія кросовера. За неофіційною інформацією, жінка хотіла помститися своєму чоловікові за невірність. Перед цим вона вже нібито написала на його автомобілі нецензурні слова, а потім вирішила врізатися в нього.

Відзначається, що жінка отримала забій руки. На місці медики надали їй першу допомогу, однак від госпіталізації вона відмовилася. Як розповіли поліцейські, водії розійдуться по європротоколу.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", відома українська журналістка, рекламіст і ведуча радіо "Аристократи" Юлія Рукавіцина загинула в ДТП.