RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Чемпіон України загинув у ДТП: опубліковано фото і моторошні подробиці трагедії

У п'ятницю, 6 липня, в центрі Харкова загинув 19-річний професійний мотогонщик, чемпіон України Андрій Бессонов.

Про це повідомляє 2day.kh.ua.

Повідомляється, що 6 липня автомобіль Toyota Prado збив 19-річного велосипедиста. Молода людина від отриманих травм померла в лікарні. Як розповіли батькові загиблого очевидці, сам мотогонщик в той день їхав на велосипеді по проспекту Незалежності на дуже маленькій швидкості.

"Бачили, що велосипедист рухався по проспекту Правди в сторону проспекту Науки на дуже маленькій швидкості. Toyota Prado рухалася в зустрічному напрямку і на маленькій швидкості почала повертати. Після того як вона його зачепила він почав падати і виставив ногу і сперся на ногу щоб не впасти, а вона в цей час додає повний газ збиває його ... а потім вона почала топтати його колесами", - розповіли очевидці родичам хлопця.

19-річного Андрія Бессонова поховають на Жіхорском кладовищі, імовірно у вівторок, 10 липня поруч з дідом, який теж був професійним мотогонщиком.

Андрій Бессонов закінчив Харківський приватний колегіум, навчався в ХНУ за фахом економіст. Він є чемпіоном України в 2016 році в класі мотоциклів 125 куб.см.

Як повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 13 квітня, в лісі під Харковом виявили тіло активіста Віталія Княжеського.