RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Готові служити в ЗСУ: з'явилися фото незвичайних "друзів" українських військових на Донбасі

В інтернеті оприлюднили фотографії незвичайних "друзів" українських військових у зоні бойових дій на Донбасі - собак і кішок, яких не лякають обстріли.

Відповідні знімки на своїй сторінці в Twitter розмістив український боєць, що пише під ніком "Білий господар".

"Різноманіття фауни Донбасу. Тільки скинув броню, в місці, що не прострілюється, на мить відвернувся, опа - вже якийсь енергійний хлопчина наполегливо пропонує його погладити. Бетмен! Звідки він взявся, я так і не зрозумів. Довелося поступитися йому, почухати, а то ще автомат би не віддав", - зазначив він у підписі до фото з собакою.

Боєць зазначив, що на передовій живуть і кішки.

"Дивні істоти кішки, точно. То шевельнешся - на два метри підскакує. А буває... Ви уявляєте гуркіт БМП? Маленький танк. Цій кішці - взагалі до лампочки. Вилизується, лежить посеред дороги. Це треба зупинитися, вилізти з люка, перенести її, і вона ще й обурена", - додав він.

Варто відзначити, що фото активно коментують у мережі.

"Готові служити в ЗСУ", "Хороший пес, очі добрі", "Так це ж наша БМП. Що вона, дурепа, від своїх тікати!", "Вони - боги. У всякому разі точно так думають", "Кішкам походу взагалі поф*г на наше існування, вони самодостатні істоти", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу вразило незвичайне фото, зроблене під час бою на Донбасі.