RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Під Києвом авто наїхало на дорожніх робітників, є жертва: опубліковано фото з місця аварії

У Київській області автомобіль наїхав на групу працівників дорожньої служби, внаслідок чого загинула одна людина, а ще четверо опинилися в лікарні.

Про це проінформували в прес-центрі Головного управління Національної поліції України на території Київської області.

Відзначається, що інцидент трапився близько 10:00 9 липня на 36 кілометрі траси "Київ-Одеса", неподалік від села Хлепча Васильківського району області, - 63-річний водій OPEL Vectra наїхав на робочих приватної дорожньої служби "Автомагістраль", які наносили дорожню розмітку .

Один з дорожніх робітників загинув на місці подій, в той час як чотирьох його колег доставили до Васильківської районної лікарні. Водій легковика теж був госпіталізований з високим артеріальним тиском.

За фактом інциденту розпочали кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило за собою тяжкі наслідки, запобіжний захід щодо якої передбачає позбавлення волі строком до восьми років з позбавленням права водити терміном на три роки або без такого.

Як повідомляв "Апостроф", минулої ночі в Криму сталася ДТП з п'ятьма авто і мотоциклом, загинуло три людини, в числі яких маленька дитина.