RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Скоро обвалиться: росЗМІ розповіли про проблеми з Кримським мостом

З нещодавно відкритим Кримським мостом регулярно виникають несподівані проблеми, а за словами тих, хто його проїжджає, він не вселяє почуття безпеки.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Так, в кінці червня повідомлялося, що рух по магістралі було заблоковано.

В результаті рух в обидва боки стояло близько 20 хвилин, і за цей час на трасі встигла утворитися велика пробка.

У прес-службі російського управління федеральних автомобільних доріг "Тамань" федерального дорожнього агентства поспішили заспокоїти громадян: нічого екстраординарного не сталося, закриття було обумовлено перевіркою діяльності експлуатаційних систем, а також екстрених служб.

Розбурхали громадськість і знімки порожнього, без єдиної машини, Кримського моста, які виклав менше тижня тому один з користувачів соціальної мережі Twitter.

Матеріал викликав широкий відгук у аудиторії, доказом чого стали сотні коментарів, залишених під статтею.

Як виявилося, в коментарях були і ті, хто, з їх слів, особисто проїхав по мосту. Так, користувачка Ліона заявила, що побувала на трасі 6 липня. І ця поїздка залишила у неї не найприємніші спогади.

"Жах. Все трясеться і колишеться, того й гляди завалиться", - згадує Ліона. За її словами, взимку міст "точно знесе разом з машинами".

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, під час будівництва Кримського моста, який з'єднав Краснодарський край РФ з окупованим Кримом, були допущені серйозні порушення.