RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Навіть не звільнили: розкрилися деталі скандалу навколо знущань водія автобуса над пасажиром в Слов'янську

Після скандалу в Слов'янську Донецької області, де водій автобуса напав на одного з пасажирів і почав його душити, чоловіка навіть не звільнили, - перевели на інший маршрут.

Про це сам потерпілий Владислав Самусенко розповів "Фактам".

Нагадаємо, що 1 липня Самусенко з Єдиним квитком зайшов в автобус сполученням "Слов'янськ-Билбасівка". Побачивши документ, водій транспортного засобу почав нецензурно виражатися, після чого напав на чоловіка і став його душити.

Інцидент викликав сильний резонанс, було розпочато кримінальне провадження, після чого керівництво транспортної компанії пообіцяло потерпілому звільнити водія.

"Але мене обдурили. Коли на наступний день я в абсолютно іншому кінці міста сів у автобус, то раптово впізнав оббивку салону - ту саму, де мене били і душили. Глянув - і водій той самий. Його просто перевели на інший маршрут! "Що ви тут робите? - питаю. - Ваше начальство пообіцяло вас звільнити!". "Як же ти мене дістав", - була відповідь", - розповів Самусенко.

Він пояснив, що після таких слів водія повернувся до пасажирів і розповів, як з ним вчинили, після чого таки домігся від транспортної компанії звільнення.

"Бачив його з дружиною в районі залізничного вокзалу. Проходячи повз мене, він прошипів, що я "кінчений". А ви питаєте, чи шкодує він про те, що зробив. Відповідь, як то кажуть, очевидна", - підсумував потерпілий.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачів інтернету обурив неадекватний водій маршрутки в Києві, який відзначився хамською поведінкою.