RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Попрацювали на камери: в мережі розповіли про показові дії "влади" на окупованому Донбасі

В окупованій бойовиками ДНР Горлівці Донецької області ураганом сильно пошкодило житлові будинки, після чого "влада" зняла на відео процес ремонту і кинула його, не закінчивши.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав український блогер і журналіст Микита Синицин.

Відзначається, що після урагану 6 червня в цілому в Горлівці було пошкоджено три тисячі квадратних метрів покрівлі, після чого представники "мерії" на низці дільниць розібрали дах для зручності проведення ремонтних робіт, завезли будматеріали, зняли ремонт на відео і кинули роботи, не довівши їх до кінця.

Так, залиті верхні поверхи будинків по вулиці Пушкінській, - робочі максимум місцями постелили дахи дошками, не уклавши зверху руберойд і шифер, через що з кожним новим дощем вода просочується нижче і нижче по поверхах.

"Результат подібної "роботи" - в разі найменшого дощу жителів верхніх поверхів будинків просто заливає вода і "коротить" електропроводка. Всупереч бравурним звітам влади міста від ДНР більшість будинків так і залишаються без покрівлі, класти яку ніхто не поспішає", - написав журналіст.

Місцеві жителі скаржаться, що не можуть добитися ніяких дій від комунальників і "влади" міста, через постійну вогкості хворіють діти, зіпсований ремонт.

За деякими даними, ситуація з ремонтом пов'язана з тим, що спочатку для робіт запросили підрядників з інших міст, але їм не заплатили, тому вони відмовилися продовжувати роботи.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розповіли, як в окупованій ДНР Горлівці вмирає бізнес.