RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

В аеропорту Харкова пасажири підняли скандал через багатогодинну затримку літака: фото і відео

12 липня в аеропорту Харкова стався скандал через затримку рейсу до Туреччини.

Про це інформує місцеве видання "ГородХ".

Відзначається, що ще 11 липня туроператор Join Up змінив перевізника з SkyUp Airlines на Anda Air, слідом за чим почалася низка переносів рейсів.

Так, літак повинен був вилетіти до турецького міста Даламан о 9:30, проте, рейс чотири рази перенесли, після чого заявили, що на 21:30 призначено остаточний час вильоту. Весь день просидівши на валізах і прибувши на місце, пасажири з'ясували, що літак ще не вилетів з Туреччини, і рейс ще чотири рази переносили до 02:30.

Родичі одного з пасажирів, які тим самим літаком летіли до Харкова, розповіли, що він двічі не міг злетіти через несправність. Деякі з пасажирів стали вимагати компенсацію, інші, - кричати і вимагати харчування і розміщення.

При цьому, представники авіакомпанії і туроператора лаялися і перекладали відповідальність за інцидент один на одного. Пасажири вимагали надання документа про затримку, який їм спочатку відмовлялися давати, після чого дали, і лише після скандалу поставили на ньому підпис перевізника, - при цьому, на листку неможливо було навіть розібрати прізвище представника авіакомпанії. На місце подій кілька разів викликали правоохоронців.

Близько 23:00 постраждалим пасажирам надали набори з їжею, а жінкам і дітям запропонували пройти в кімнату "Матері і дитини".

О 23:30 розпочалася реєстрація на рейс, але виліт все одно відбувся в 2:42 замість обіцяних 1:30, - в результаті людей посадили в борт іншої авіакомпанії, не стали використовувати несправний борт.

Як повідомляв "Апостроф", 13 липня в аеропорту "Жуляни" в Києві стався скандал через багатогодинну затримку рейсу "Київ-Бургас".