RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Аварія з загибеллю немовляти в Харкові: з'явилася суперечлива інформація про стан водія

Інформація про наявність алкоголю в крові 28-річного водія автомобіля "ВАЗ", який збив коляску з дитиною на тротуарі в Харкові, різниться.

Так, радник голови Харківської обласної державної адміністрації Павло Федосенко на своїй сторінці в Facebook з посиланням на власні джерела повідомив, що огляд показав відсутність алкоголю в крові водія.

"Аварія на проспекті Гагаріна, в якій загинула 5-місячна дитина. За моєю інформацією, огляд показав відсутність алкоголю в крові. Результати аналізів на наявність наркотиків ще не готові", - написав він.

У той же час за інформацією народного депутата України Антона Геращенка, водій був п'яний.

"Коли ж ви, суки, нап'ється або наколетеся досхочу і лусніть перед тим як сядете за кермо п'яними?! Знову в Харкові п'яний водій повіз до нестями п'яних дружків додому після відпочинку за містом. І збив на пішохідному переході дитячу коляску з дитиною всередині. 5 місячне немовля загинув від отриманих травм на місці. Водій затриманий патрульною поліцією і відправлений на огляд. Після чого буде затриманий", - написав нардеп в своєму Facebook, додавши, що судді повинні бути неупередженими до п'яних за кермом.

Як повідомляв "Апостроф", на Закарпатті за день відбулися дві ДТП за участю п'яного чиновника.