RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На українському кордоні зі стріляниною затримали нелегалів: фото з місця подій

У ніч на суботу, 14 липня, в Закарпатській області співробітники Державної прикордонної служби України (ДПСУ) зі стріляниною затримали групу нелегалів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

"Щоб перешкодити порушенню держкордону, на загрозливому напрямку прикордонники виставили додаткові наряди і залучили резерви. Згодом, на ділянці відділу "Гута" правоохоронці помітили невідомих, які рухалися в бік кордону. Прикордонному наряду довелося зробити декілька попереджувальних пострілів вгору, щоб зупинити правопорушників", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що затриманими виявилися троє громадян В'єтнаму, які не мали при собі жодних документів, і українець, який допомагав іноземцям дістатися до державного кордону.

Іноземців доставили в спецприміщення "Оноківці". Після з'ясування всіх обставин і встановлення особи правопорушників вони будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Щодо українця, в діях якого вбачаються ознаки кримінального злочину за ст. 332 КК "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України", прикордонники направили звернення в поліцію.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі зі стріляниною затримали зухвалого злочинця.