RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В Одесі підліток на батьківському авто влаштував ДТП з Tesla: фото і відео

Увечері в понеділок, 16 липня, в Одесі 14-річний хлопець влаштував дорожньо-транспортну пригоду за участю автомобіля Tesla, в результаті якої постраждало двоє людей.

Про це повідомляє місцеве видання Odessa.online.

Відзначається, що хлопчик, поки його батько спав, взяв BMW на іноземній реєстрації, їхав на 7-й станції Люстдорфської дороги, коли врізався в припаркований на колі автомобіль Tesla. Після інциденту винуватець спробував втекти з місця подій, кинувши на асфальті шльопанці.

Поруч з потерпілим транспортним засобом стояло ще одне авто Tesla, - його водій зробив кілька пострілів в повітря і затримав хлопця, після чого той був госпіталізований з травмою грудної клітки.

Батько винуватця ДТП стверджує, що Tesla було припарковано не за правилами. У ньому знаходилася дівчина і жінка похилого віку, - на момент аварії вони вийшли з машини, але дівчина все одно постраждала і була госпіталізована.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали момент зіткнення авто п'яного екс-глави Перечинської ОДА Віктора Олефіра і пішоходів на тротуарі.