RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Стало відомо про дивний інцидент з десятками копів і стріляниною в Києві: опубліковано фото

У вівторок, 17 липня, в Києві на житловому масиві Райдужний стався дивний конфлікт з десятками поліцейських і стріляниною.

Про це повідомляють "Факти".

Так, десятки поліцейських оточили будинок. За словами місцевих жителів, вони чули стрілянину і вибухи гранат. При цьому очевидці нарахували півтора десятки поліцейських автомобілів, два пожежних авто та бригаду "швидкої".

Люди припускають, що до господаря квартири на першому поверсі будинку по вулиці Ватутіна, 8а нагрянули колектори. Вони били вікна лопатою, кидаючи всередину чи то гранати, чи то вибухові пакети, і навіть підпалили двері, намагаючись пробратися всередину, але господар почав відстрілюватися, поранивши одного з нападників.

У результаті пораненого затримали викликані на місце події патрульні. Чоловік нібито намагався відбити у правоохоронців групу з кількох десятків молодих людей, але безуспішно.

Однак існує й інша версія, що поліція намагалася ліквідувати наркопритон. Нібито там зібралося до трьох десятків наркоманів. Але коли поліцейські виводили з дому затриманих чоловіка і жінку, які організували притон, жінка впала і втратила свідомість. Чоловік, незважаючи на те, що був поранений, спробував сховатися за наркоманами, які стали на його захист і напали на поліцейських. Але правоохоронцям вдалося відбитися і зловити втікача.

За словами місцевих жителів, у їх затриманого сусіда Саші, що живе в будинку разом з матір'ю і дружиною - багате минуле: вже кілька судимостей за плечима. Чи утримував він наркопритон, сказати важко.

У свою чергу, начальник прес-служби главку Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Києві Світлана Водолага підтвердила, що рятувальники виїжджали за викликом на Ватутіна, 8а. Вона підкреслила, що ніяких вибухів не було, лише невелике загоряння: горіли двері, які швидко загасили.

У прес-службі поліції Києва заявили, що за подіями на Ватутіна, 8а відкрито кримінальне провадження за ознаками групового хуліганства. Подробиці інциденту поки з'ясовуються.

Фото: fakty.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Києвом невідомі влаштували пограбування зі стріляниною, в результаті якого поранення отримав чоловік.