RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Навіть фото своїх жертв роздрукували: мережі вразив цинізм бойовиків ДНР у річницю катастрофи MH17

Користувачів інтернету вразив цинізм бойовиків так званої Донецької народної республіки ("ДНР") у четверту річницю катастрофи Boeing рейсу MH17 на Донбасі, збитого російським "Буком".

Відповідний пост на своїй сторінці в Twitter розмістив журналіст Денис Казанський.

"А що ви знаєте про цинізм? Весь світ вже знає, що "Боїнг" збили росіяни, і тільки "ДНР"івці вперто продовжують звинувачувати Україну, танцювати на кістках загиблих, фальшиво сумувати і проводити постановочні траурні мітинги. Навіть фото своїх жертв не погребували роздрукувати", - зазначив він.

"Знову шоу для картинки, де динирівці ллють крокодилячі сльози і розігрують скорботу за ними ж убитими жертвами. Розчулює форма мітингу, що нагадує "Безсмертний полк": куратори роздобули фотографії жертв, зробили великі фото на паличках і змусили місцевих нести", "Вони своє отримають" , "З Москви прийшла рознарядка "сумувати", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в інтернеті нагадали фото ватажка так званої Донецької народної республіки Олександра Захарченка з депутатом РФ Сергієм Шаргуновим у кріслі збитого літака Boeing на Донбасі.

Також повідомлялося, що обвинувальні вироки у справі про катастрофу Boeing MH17 у небі над Донбасом можуть бути виконані в Україні.