RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Мережі шокувало жорстоке побиття пасажирів в українській маршрутці: опубліковано відео

Користувачів інтернету шокувало жорстоке побиття пасажирів у маршрутці в Чорноморську Одеської області.

Відповідне відео на своїй сторінці в Facebook розмістила Alla Yurchenko.

"Це сталося в маршруті, якою я особисто часто користуюся в Чорноморську. Те, що безпека людини і цінність її життя в Україні прирівнюється до нуля, не потрібно нікому доводити. Питання самих людей? Чому хтось зняв це відео, при тому ніхто не заступився за людей, які зазнали катувань серед білого дня? Чому водій маршрутки взагалі ніяк не відреагував? Хто знає, в якому стані жінка і чоловік, яких добивали? - ніхто. Слів не вистачає. У мене шоковий стан від побаченого", - написала вона.

У той же час у Головному управлінні Національної поліції в області заявили, що правоохоронці проводять перевірку за фактом побиття жінки. При цьому вона відмовилася звертатися з заявою в поліцію.

"Правоохоронцями було опитано водія і пасажирів маршрутки, які стали свідками цієї події, і встановлено особу дебошира. Проводяться заходи щодо з'ясування його місця перебування і притягнення до відповідальності відповідно до чинного законодавства", - підкреслили в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережу потрапило відео знущань водія автобуса над пасажиром у Слов'янську Донецької області.