RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

На Закарпатті скандал через побиття поліцейськими двох хлопців: опубліковано фото і відео

У Закарпатській області люди перекрили дорогу Київ-Чоп через жорстоке побиття поліцейськими двох хлопців.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє місцевий депутат Віктор Повідайчик.

"Шановні друзі! Щойно повернувся з поста патрульної поліції, що в селі Нижні Ворота. Обурені люди перекрили трасу Київ-Чоп. А справа в тому, що поліцейські познущалися з двох Нижньоворітських хлопців, по звірячому побивши їх", - пише він і публікує фото поранення одного з постраждалих.

Інцидент стався 20 липня. У поліцію звернувся молодий чоловік, який розповів про своє побиття співробітниками поліції зі стаціонарного поста "Нижній Ворота".

Чоловіки на світанку поверталися додому. До них під'їхав автомобіль, з якого вийшли двоє людей у поліцейській формі і безпричинно побили їх.

"Як стверджує потерпілий, після нанесення тілесних ушкоджень він втратив свідомість, коли отямився, на місці вже нікого не було. Він викликав карету швидкої допомоги. На даний момент один з них знаходиться в хірургічному відділенні Воловецької райлікарні на лікуванні. За словами іншого учасника даної події, його вивезли в Сваляву, завезли в ліс там йому нанесли тілесні ушкодження і залишили в небезпеці", - інформує видання "Дзеркало Закарпаття".

Також опубліковані відео з розповідями постраждалих про подію.

Як повідомляв "Апостроф", в Миколаєві поліцейські побили молодого хлопця, після чого він потрапив на лікарняне ліжко з множинними травмами і переломами.