RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У Харкові розгорівся гучний скандал навколо школяра-шкуродера: фото і відео

У Харкові розгорівся гучний скандал навколо школяра-шкуродера, який убив голуба і виклав відео розправи в інтернет.

Про це повідомляє місцеве видання 057.ua.

Так, на ролику, опублікованому в мережі, зафіксовано, як школяр підгодовує хлібом голубів, після чого різким ударом ноги вбиває одного з птахів.

Увага, відео містить жорстокі кадри і нецензурну лексику!

За даними видання, садистом виявився учень школи №158 Ілля Ковальський. У листуванні з власником одного з харківських пабліків підліток пообіцяв "перестріляти всіх голубів".

Варто відзначити, що вчинок школяра викликав хвилю обурення в мережі. Зокрема, користувачі інтернету звернулися до директора 158-ї школи з проханням про негайне відрахування Ковальського.

Фото: 057.ua

Пізніше в одній з соцмереж з'явився пост школяра-садиста, в якому він переконує, що голуб живий і відео було знято і викладено в інтернет через дурість.

"Я жалкую про скоєне, дуже всіх прошу не судити так строго і агресивно за мій вчинок. На мій жаль, на відео не знято, що голуб живий і полетів. Але відео набуло настільки негативного наслідку, що мені складно себе виправдати. Я вибачаюся за свій вчинок, нічого подібного з мого боку ніколи не повториться", - заявив Ковальський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві невідомий жорстоко побив цуценя, після чого викинув його з вікна багатоповерхівки.