RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З міста можливостей у тихий жах: з'явилася сумна розповідь про життя в Донецьку і свіжі фото

Захоплений бойовиками незаконних збройних формувань Донецьк перетворився з "другої столиці", міста можливостей у тихий жах, місце спогадів, туги й страху.

Про це в своєму блозі на eprostir.org пише Надія Донецька.

За її словами, у багатьох жителів міста катастрофічно не вистачає грошей, і скрізь черги.

"Все починається з блок-поста на в'їзді-виїзді в "рай". А далі - пішло-поїхало... Банк, центр адміністративних послуг, податкова, недавно була скажена черга в офіси "Фенікса" за стартовими пакетами та на пошту, а тепер... тепер населення стоїть на сорокаградусній спеці, щоб купити курку шахтарської птахофабрики дешевше на 10-30 руб. за кг", - зазначила Донецька.

У той же час вона додала, що голоду в місті немає - прилавки магазинів ломляться від достатку продуктів, от тільки можливості все це купити у багатьох немає. Через це масово закриваються супермаркети і торгові центри.

"Чергову висоту взяла "економіка "ДНР" - в один день закрилися всі ломбарди, люди не можуть повернути свої застави, телефони ломбардів перестали відповідати, а заставне майно обіцяють повернути, коли перевірять "на законність" всі ломбарди, тобто ніколи?"- додала блогер.

Фото: eprostir.org

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали фото Донецька, зроблене до війни і сьогодні.