RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Одесі злодій-"альпініст" викрав майже мільйон доларів: опубліковано фото і відео

В Одесі місцевий бізнесмен був пограбований злодієм, який проник в його квартиру на 18 поверсі, спустившись з даху.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Спустившись з даху, злодій-"альпініст" пробрався в квартиру бізнесмена, яка розташована на 18-му поверсі. Він викрав гроші зі схованки.

На вулиці його чекав знайомий на автомобілі. Він відвіз чоловіка в готель, звідки той потім відправився до Києва, де мав намір сховатися. "Розчинитися" в столиці йому не вдалося: вже через день підозрюваного затримали співробітники поліції - в готелі, де той зупинився.

З'ясувалося, що фігурант - раніше засуджений за майнові злочини громадянин сусідньої держави.

У чоловіка вилучили сумку з вкраденими грошима, частину яких він вже встиг витратити - на придбання авто, дорогих брендових речей та інше. За наявною у слідства інформації, фігурант "гастролював" по Україні, займаючись квартирними крадіжками.

Крім того, він підозрюється в скоєнні в Одесі і області інших злочинів, в тому числі, розбою. Йде перевірка його причетності до ряду кримінальних епізодів.

Поліцейські знайшли і водія, який в якості таксиста возив підозрюваного по місту. Правову оцінку його діям дадуть після з'ясування всіх обставин. Кримінальне провадження стосовно затриманого розпочато за статтею про крадіжку.

Передбачене покарання - позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше поліція затримала в Києві викрадача ліфтових котушок, через якого у тисяч жителів столиці, які живуть на верхніх поверхах, могли б виникнути серйозні проблеми.