RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Напад на активістку Гандзюк в Херсоні: стало відомо про її стан і причини НП

Вранці, у вівторок, 31 липня, в Херсоні невідомий чоловік облив невстановленою речовиною (попередньо - кислота) в. о. керуючу справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк.

Про це повідомляє day.kyiv.ua.

Як передає видання, напад стався біля будинку, де живе чиновниця, в той час, коли вона йшла на роботу. Чиновницю тут же доставили в реанімаційне відділення обласної лікарні. На даний момент вона перебуває в шоковому стані. Опіки становлять понад 30% тіла. Кислота потрапила жінці на спину, голову, руку, а також в очі.

"Жінка отримала хімічні опіки понад 30%. На даний момент його стан важкий, стабільний, вона в свідомості, проводяться протишокові заходи. На тлі шокового стану виникають інші проблеми, в тому числі з нирками, що характерно для всіх типів опіків... Коли людина потрапляє в реанімацію, завжди можлива небезпека для життя ... ми намагаємося стабілізувати все життєво важливі функції. Прогнозів ми поки ніяких не робимо. Після виведення жінки з шоку з нею займатися вузькі фахівці", - розповів виданню лікар-анестезіолог Херс Онський обласної лікарні Ігор Равеля.

Як повідомляв "Апостроф", раніше правоохоронці відпустили одного з фігурантів нападу на активіста Сергія Стерненка в Одесі.