RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Сім'я з дітьми потрапила в жахливу смертельну ДТП під Херсоном: опубліковано фото і відео

У четвер, 2 серпня, ввечері на автодорозі Каховка - Нова Каховка в Херсонській області сталася жахлива ДТП, в результаті якої одна людина загинула на місці, ще п'ять постраждали.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Так, аварія трапилася близько 22:25 між с. Малокаховка і Каховка - зіткнулися два легковики.

За попередніми даними, 31-річний житель Каховського району, керуючи автомобілем ВАЗ-21099, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем Skoda під керуванням 26-річного жителя міста Каховка.

У результаті ДТП водій автомобіля ВАЗ-21099 від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Ще п'ятьох учасників аварії з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні.

Постраждалі - дружина загиблого водія і двоє їхніх дітей (3-річна дівчинка і 12-річний хлопчик), а також водій і пасажирка автомобіля Skoda.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Встановлюються всі обставини ДТП.

Фото: hr.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", 2 серпня в Кам'янському Дніпропетровської області вибухнув мікроавтобус, в якому перебував депутат Кам'янської міської ради, директор КП "Трамвай" Віталій Чернявський.