RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В Одесі розгорається скандал через моторошне побиття дівчинки-підлітка однолітками на камеру: фото і відео

В Одесі біля покинутого дитсадка і школи №69 група дівчаток-підлітків жорстоко побила однолітку. При цьому учасники знімали подію на камеру.

Відповідний ролик в мережі опублікувала мешканка Одеси Катерина Гринкевич-Раскідна.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику и кадри зі сценами насильства!

З'ясувалося, що в поліції знають про подію. За даними правоохоронців, всі учасники події - знайомі між собою підлітки 13-14 років, які свого часу навчалися в одній зі шкіл Малинівського району міста. Причиною інциденту став хлопець, який зустрічався з однією з нападниць, а потім, розірвавши з дівчиною відносини, почав зустрічатися з потерпілою. Спочатку між підлітками розгорівся словесний конфлікт, а вже через кілька днів кинута дівчина влаштувала своїй конкурентці бійку.

У поліції заявляють, що батьки всіх правопорушниць притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП. Також відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

У свою чергу Гринкевич-Раскідна заявила, що батьки були не в курсі того, що відбувається. Після публікації відео мама постраждалої готова була написати заяву, але пізніше відмовилася це робити.

Як повідомляв "Апостроф", на початку квітня 2017 року в Чернігові підлітки побили восьмикласницю Поліну Малоштан.

Влітку того ж року в Чернігові натовп підлітків по-звірячому побив однолітку.