RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Стало відомо про загадкову смерть на Закарпатті лідера проросійських скаутів: фото

В одному із сіл Рахівського району (Закарпаття) знайшли повішеним лідера проросійських львівських скаутів "Галицька Русь" Кирила Арбатова.

Про це повідомляє ТСН.

"Є версія, що він повісився, але це - версія. Версій дуже багато. Ніхто нічого толком не знає. Можливо, був конфлікт на національному ґрунті. Ми не виключаємо, що його повісили", - розповів він.

При цьому, в поліції розповіли, що дійсно одного з жителів села Лазещина знайшли повішеним. При цьому не уточнюється, чи є загиблий Арбатовим.

"Про загибель людини в поліцію повідомив сусід загиблого. Він виявив тіло чоловіка, 1978 року народження, на даху будинку, який належав загиблому. Попередньо, ознак насильницької смерті на тілі чоловіка не виявлено. Тіло направлено на експертизу, розпочато розслідування", - зазначили правоохоронці .

Додамо, що за даними ЗМІ, Арбатов довгий час працював з російським консульством у Львові. Крім того, разом зі своїми скаутами з "Галицької Русі" він займався ремонтом радянських пам'ятників у Львові: могил розвідника Миколи Кузнєцова та Героя Радянського Союзу Олександра Марченка, пам'ятника "Скорботна Батьківщина-мати", пам'ятника воїнам, полеглим в роки Першої світової війни, братської могили радянських танкістів - екіпажу танка Т -34-76.

Як повідомляв "Апостроф", в парку Перемоги в Запоріжжі знайшли повішеним чоловіка, який виявився колишнім бійцем АТО, оператором місцевого телеканалу Михайлом Биченком.