RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Вбивство екс-депутата в Сумах: з'явилися несподівані подробиці про його вдову і доньку

У середу, 8 серпня пропали безвісти вдова і дочка вбитого в Сумах колишнього депутата Анатолія Жука.

Про це повідомляє видання Данкор.

За словами товариша вбитого чоловіка екс-депутата Анна Жук разом з дочкою повинна була приїхати спочатку до свекрухи, а потім до нього. Але ні за однією адресою їх не було. Тому він тут же написав заяву в поліцію. При цьому, адвокат Анни Жук від будь-яких коментарів утримується.

У той же час, в поліції повідомили, що вчора, 8 серпня, надійшли три заяви про зникнення вдови убитого чиновника і його дочки, які подали родичі і друзі сім'ї. Також пропав і її водій Олександр Яценко. Відомо, що на її пошуки виїхали оперативники поліції з кінологами. На даний момент місце розташування зниклих з'ясовується.

Як передає видання, на даний момент по місту поширюються чутки, що Анна Жук є головною підозрюваною у справі про вбивство Анатолія Жука. Її адвокат напередодні зникнення подав скаргу в прокуратуру про її незаконне утримання в відділі поліції з 3 до 17 годин 3 серпня.

"Анну Жук привезли до міськвідділу поліції о третій годині ночі 3 серпня і протримали там до 17 годин дня, не проводячи слідчих дій такої тривалості. При цьому при ній постійно хтось знаходився, навіть в туалет її супроводжували. Потрапити до своєї клієнтки вдалося, тільки пригрозивши викликом ЗМІ. Анна Жук була в дуже поганому стані, так що адвокат викликав швидку. З третього поверху йому довелося спускати її практично на руках, після чого швидка відвезла її в лікарню. Вона перебувала в сильному стресі, що підтвердили медики", - розповів виданню адвокат.

Також ходять чутки, що покійний перед смертю побив Анну і це було мотивом для вбивства. Але на тілі жінки медики не виявили ніяких ушкоджень. За словами адвоката, правоохоронці витерли пістолет, знайдений на місці вбивства, одягом Анни Жук, щоб дати підстави для її затримання і доведення до самогубства з подальшим закриттям кримінального провадження у зв'язку зі смертю підозрюваної.

Також він розповів, що незадовго до вбивства, в будинку чиновника сталася пожежа. З цього моменту собаки Анатолія Жука були замкнені в вольєрі. На наступний день після вбивства одна з собак померла.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що Анатолій Жук незадовго до своєї смерті отримував погрози.