RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Жінка з дітьми потрапила в смертельне ДТП на трасі Київ-Харків: опубліковані фото

9-го серпня близько 16-ї години на автомобільній дорозі "Київ-Харків" біля села Олександрівка Пирятинського району Полтавської області сталося ДТП, в якій загинула жінка, а двоє неповнолітних дітей отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Полтавської області.

"Працівниками Пирятинського відділення поліції попередньо встановлено, що сталося зіткнення автомобілів Skoda (під керуванням 79-річного чоловіка) та ВАЗ Калина (за кермом перебував 32-річний чоловік), які рухалися у попутному напрямку з Києва. Унаслідок зіткнення від отриманих тілесних ушкоджень на місці події загинула пасажир ВАЗа - 30-річна мешканка Дніпропетровської області. Двоє неповнолітніх пасажирів віком 10 та 6 років із тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні", - зазначили в поліції.

Також повідомляється, що вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого.

Як повідомляв "Апостроф", 9 серпня на автодорозі "Київ-Харків" в Полтавській області автомобіль Mercedes врізався в автобусну зупинку, водій загинув.