RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

​Люди вибивали скла, побоюючись вибуху: очевидець розповів моторошні подробиці смертельної ДТП під Запоріжжям

Аварія за участю автобуса і КамАЗа на в'їзді в Кам'янське, в результаті якої загинуло 6 чоловік, швидше за все сталася з вини водія вантажівки.

Про це виданню "Акцент" розповів очевидець.

"Трагедія сталася на в'їзді в с. Кам'янське з боку Василівки. Цей спринтер їхав попереду мене. Попереду був уже знак с. Кам'янське та спуск з легким поворотом вліво, всі машини в тому числі і маршрутка, яка їхала попереду, і я скинули швидкість і котилися. Камаз їхав по зустрічній, йому потрібно було йти трохи вправо там, але вийшло, не знаю з якої причини, водій заснув, або ще що, він пішов по прямій і зачепив маршрутку в її лівий бік. Це сталося прямо перед знаком Кам'янське, маршрутка пішла на бік і перекинулася, а КамАЗ по прямій з'їхав в кювет. У мене була достатня відстань для маневру, але все одно довелося оперативно реагувати і об'їжджати його по зустрічній, - розповів водій.

Водій маршрутки, як і інші учасники руху зупинилися і почали швидко надавати допомогу пасажирам маршрутки. Зокрема, вибивали і видавлювали скла і відкривали задні двері, щоб можна було швидко витягти пасажирів. Адже був ризик загоряння мікроавтобуса і вибуху. Незабаром почали приїжджати карети швидкої допомоги і машини ДСНС.

Нагадаємо, сьогодні, 10 серпня на трасі під Каменським КамАЗ зіткнувся в маршруткою, внаслідок чого загинуло 6 осіб, з яких п'ятеро дітей. Ще 13 осіб отримали різні пошкодження. Їх доставили в лікарні Василівки і Запоріжжя з травами різного ступеня тяжкості.

Як повідомляв "Апостроф", 7 серпня на перехресті біля села Лобойковка Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП за участю легкового авто і рейсового автобуса.